Elindult a honlapunk...


Hosszas rákészülés, majd lázas munka után végre összeállt a honlapunk, melynek elkészítését már régóta tervezgettük. Nem hiába, hiszen el sem tudtuk előre képzelni, hogy milyen bonyodalmas munka ezt jól megcsinálni.

Sok-sok minden kellett hozzá:

  • kellett ugye hozzá az elhatározás (már itt nehezen vettük az akadályt :)),
  • aztán kellett hozzá design (ezt nem is vállaltuk be magunk, szakavatott webdesignert kértünk fel rá, amely szakma létezéséről eddig halvány segédfogalmunk sem volt),
  • a designhoz elengedhetetlen volt az egyesület logójának megalkotása, amire korábban már számos kísérletet tettünk, mire beláttuk, hogy ez is egy szakma, így még grafikus után is rohangáltunk, aki segített ráébreszteni bennünket arra, hogy nem létezik olyan logó, amely mindenkinek tetszene (ha pedig már majdnem, akkor NEKI MÉG AKKOR SEM :), szóval ebből jó kis eszmecsere alakult ki (hogy szőr mentén fogalmazzunk:)), végül a dobogógyanús ötleteket még meg is szavaztattuk néhány lelkes tagunkkal (mondanunk sem kell, a szavazás egy cseppet sem segített, ahányan, annyi felé szavaztak-szavaztunk), míg végül talán mégis sikerült egy olyan logót alkotnunk, amelyre LEGALÁBB AZ igaz talán, hogy senki sem mondja rá: PONT EEEEEEZ?????!!!!!!!!!!
  • aztán persze - mivel igényesek vagyunk ám - sikerült olyan elképzeléseket összerakni, amit egy webprogramozó nélkül lehetetlen még csak megközelíteni is. Jött hát egy (mit egy - A) webprogramozó is a képbe: nem is akárki: lelkes csapattársunk Tamás Melinda vállalta (próbálta volna nem vállalni :)), hogy összerakja nekünk azt, amit kiötöltünk, természetesen pihenésképpen (ja, hogy egyébként a nap 48 órájában hivatásszerűen is ezt csinálja - attól még ez lehet számára pihenés:)). MELINDA! ÁLDASSÉK A NEVED! :)
  • és persze kellett a tartalom is - na itt tudtunk-kezdtünk igazán bekapcsolódni az érdemi munkába (még mielőtt bárki is feltenné a kérdést, hogy ÉS AKKOR MIT CSINÁLTATOK TIIIII????) Összeszedni anyagokat, felvállalni, hogy a közelgó Diákolimpia döntő tájékoztató oldalát is megalkossuk és beintegráljuk a saját honlapunkba.

Ha feltennétek a kérdést, hogy ha mindezt előre tudtuk volna, elkezdtük volna-e, akkor a válasz: persze! Illetve... NA PEEERSZEEEE! :) (Ez főleg Melindára igaz, aki számára az együttműködésünk egyetlen VALÓDI hozadéka az a csinos kis glória, amelyet most - minő dicsőség - egy életen át viselhet a fején!)

Honlapunk persze közel sincs kész (lehet-e valaha is?), főként a tartalmak feltöltése lesz eztán feladatunk - de mostanra elérte a "vállalható" szintet.

Tagjaink csalétekként ugyan ott láthatják a "Belépés" gombot, de eszükbe ne jusson megnyomni, mert fáradozásukért egyelőre semmit sem kapnak. Ez a rész még a fejlesztés kategória (ha úgy tetszik: csalétek) . CSAK TÜRELEM, KEDVES SPORTTÁRSAK!

Reméljük, azért a honlap mindnyájatok tetszését elnyeri (lelkesítő dicséreteket vissza ne tartsátok, ellenben a kritikákat kérjük papírra vetni, majd a szemétkosárba hajítani:).

A jövőben itt fogunk tájékoztatást adni az egyesületünket érintő minden fontosabb eseményről írásban és képekben, de természetesen a hírlevél ezután sem marad el! Legyetek hát szorgos látogatóink - itt ugyanúgy, mint a pályán!

A honlapot ezennel megnyitom! (trikolor szalag, olló, átvágás, taps, pezsgő, éljenzés, pom-pom lányok és persze a sajtó :))

(NG)

2014.02.22. 21:57