Hírek

Kezdődik a 2014-2015 tanév

2014.08.31

Tájékoztatjuk egyesületi tagjainkat és az érdeklődőket, hogy a 2014-2015-ös tanév edzésrend a szeptember 1-ével kezdődő héten alakul ki. Várhatóan 1-én már bővebb információval szolgálhatunk egyesületi tagjainknak hírlevélben, a véglegesített időpontokról pedig honlapunkon is tájékoztatást adunk. Az edzések időpontja várhatóan jelentősen nem változik. Ezúton is felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy mostantól az edzésekre csak regisztrációt követően lehetséges.

(NG)

Napközis edzőtábor gyerekek részére

2014.05.28

Egyesületünk a tavalyi évhez hasonlóan napközis edzőtábort szervez gyerekek részére 2014. július 14-18. között. A tábort Németh András többszörös magyar korosztályos bajnok barátunk vezeti majd. Várjuk mind egyesületi tagjainkat, mind az ismeretségi körből bárkit, aki szívesen megismerkedne a tolaslabda sporttal. Előképzettség nem szükséges, sportos hozzáállás persze nem árt! Részletek az alábbi plakáton olvashatók.

 

napközis tábor plakát.pdf

Egyesületünk ismét megjelent a Kisalföldben

2014.04.23

A helyi sajtó ismét szárnyára vett bennünket. A Kisalföld c. napilap 2014-04-23-i számában, a sportrovatban is megjelent cikk online verziója az alábbi linken olvasható:

 

http://www.kisalfold.hu/sport/gyorben_is_egyre_jobban_hodit_a_tollaslabda/2379204/

 

(NG)

Rhodius Amatőr Tollaslabda verseny, Tapolca

2014.02.27

2014-02-15-én került először megrendezésre a Rhodius Kft. által támogatott Amatőr Tollaslabda verseny, emlyen Dunántúl nagyrészéről képviseltették magukat az egyesületek. Tőlünk is részt vettünk páran egyéni és páros versenyben: Kakassy István, Rapkay Tamás, Zámodics Gyula és Milán, valamint Németh Gábor. Olimpiai eredmény született: a részvételünk volt a fontos :). Mindazonáltal e jó hangulatú versenyen mindenki és minden versenyszámban az erős középmezőnyben végzett. A versenyről készült fotókat a rendezvényszervező honlapján (itt) láthatjátok, illetve néhány fotót, melyen versenyzőink láthatók... Olvasd tovább...

Kisalföld cikk a Csapatbajnoki versenyről

2014.02.26

Ismét megjelentünk a sajtóban. A csapadbajnoki verseny eredményéről adott tájékoztatást a Kisalföld mai száma. A cikket itt olvashatjátok.

(NG)

Pápa Kupa 2014

2014.02.22

Mai napon lezajlott Pápán a már sok éves hagyománnyal rendelkező idei tollaslabda verseny, ezúttal I-IV korcsoportos gyerekek számára.

Egyesületünk részéről az alábbiak vettek részt (korcsoport megjelöléssel)

  • Csőke Tekla Kiara (IV)
  • Kakassy Szilvia (I)
  • Németh Dániel (III)
  • Szalay Balázs (III)
  • Szalay Tamás (II, III)

A résztvevők k... Olvasd tovább...

Elindult a honlapunk...

2014.02.22

Hosszas rákészülés, majd lázas munka után végre összeállt a honlapunk, melynek elkészítését már régóta tervezgettük. Nem hiába, hiszen el sem tudtuk előre képzelni, hogy milyen bonyodalmas munka ezt jól megcsinálni.

Sok-sok minden kellett hozzá:

  • kellett ugye hozzá az elhatározás (már itt nehezen vettük az akadályt :)),
  • aztán kellett hozzá design (ezt nem is vállaltuk be magunk, szakavatott webdesignert kértünk fel rá, amely szakma létezéséről eddig halvány segédfogalmunk sem volt),
  • ... Olvasd tovább...

Diákolimpiás gyerekeink a sajtóban

2014.02.20

Futótűzként terjed Győrben a hír (mi vagyunk az üldözők:)), hogy a Tollaslabda Diákolimpia pápai területi döntőjéről a Kisalföld napilap is beszámolt. A weben a cikk az alábbi linken érhető el:

http://www.kisalfold.hu/sport/az_orszagos_dontoert_tollaslabdaztak/2370831/

Ezzel egyesületünk sajtója megkezdte nagyívű diadalmenetét :)

(NG)