Hírek

Egyesületünk ismét megjelent a Kisalföldben

2014.04.23

A helyi sajtó ismét szárnyára vett bennünket. A Kisalföld c. napilap 2014-04-23-i számában, a sportrovatban is megjelent cikk online verziója az alábbi linken olvasható:

 

http://www.kisalfold.hu/sport/gyorben_is_egyre_jobban_hodit_a_tollaslabda/2379204/

 

(NG)

Rhodius Amatőr Tollaslabda verseny, Tapolca

2014.02.27

2014-02-15-én került először megrendezésre a Rhodius Kft. által támogatott Amatőr Tollaslabda verseny, emlyen Dunántúl nagyrészéről képviseltették magukat az egyesületek. Tőlünk is részt vettünk páran egyéni és páros versenyben: Kakassy István, Rapkay Tamás, Zámodics Gyula és Milán, valamint Németh Gábor. Olimpiai eredmény született: a részvételünk volt a fontos :). Mindazonáltal e jó hangulatú versenyen mindenki és minden versenyszámban az erős középmezőnyben végzett. A versenyről készült fotókat a rendezvényszervező honlapján (itt) láthatjátok, illetve néhány fotót, melyen versenyzőink láthatók... Olvasd tovább...

Kisalföld cikk a Csapatbajnoki versenyről

2014.02.26

Ismét megjelentünk a sajtóban. A csapadbajnoki verseny eredményéről adott tájékoztatást a Kisalföld mai száma. A cikket itt olvashatjátok.

(NG)

Pápa Kupa 2014

2014.02.22

Mai napon lezajlott Pápán a már sok éves hagyománnyal rendelkező idei tollaslabda verseny, ezúttal I-IV korcsoportos gyerekek számára.

Egyesületünk részéről az alábbiak vettek részt (korcsoport megjelöléssel)

  • Csőke Tekla Kiara (IV)
  • Kakassy Szilvia (I)
  • Németh Dániel (III)
  • Szalay Balázs (III)
  • Szalay Tamás (II, III)

A résztvevők k... Olvasd tovább...

Elindult a honlapunk...

2014.02.22

Hosszas rákészülés, majd lázas munka után végre összeállt a honlapunk, melynek elkészítését már régóta tervezgettük. Nem hiába, hiszen el sem tudtuk előre képzelni, hogy milyen bonyodalmas munka ezt jól megcsinálni.

Sok-sok minden kellett hozzá:

  • kellett ugye hozzá az elhatározás (már itt nehezen vettük az akadályt :)),
  • aztán kellett hozzá design (ezt nem is vállaltuk be magunk, szakavatott webdesignert kértünk fel rá, amely szakma létezéséről eddig halvány segédfogalmunk sem volt),
  • ... Olvasd tovább...

Diákolimpiás gyerekeink a sajtóban

2014.02.20

Futótűzként terjed Győrben a hír (mi vagyunk az üldözők:)), hogy a Tollaslabda Diákolimpia pápai területi döntőjéről a Kisalföld napilap is beszámolt. A weben a cikk az alábbi linken érhető el:

http://www.kisalfold.hu/sport/az_orszagos_dontoert_tollaslabdaztak/2370831/

Ezzel egyesületünk sajtója megkezdte nagyívű diadalmenetét :)

(NG)